• Monica
  Monica

  Monica a absolvit UNATC „I.L. Caragiale” în 2006, secția Actorie. A jucat în spectacole precum „A șaptea kafana” – spectacol documentar despre traficul de femei, „Hamlet” – un experiment coordonat de Liliana Pană, „Macbeth” – un exercițiu condus de Radu Penciulescu la Teatrul National București. A apărut în serialul britanic „The Bill” și a lucrat în echipa de producție a filmelor „Mirrors” cu Kiefer Sutherland și „The Whistleblower” cu Rachel Weisz.

  Din 2007 este președintele Asociației Tam-Tam, prin care a produs spectacole de teatru precum „Indispensabilii” de C. Sternheim (TNB, Teatrul Nottara), „Un cuplu ciudat” de N. Simon (Teatrul de Comedie), „Emigranții” de S. Mrozek (Teatrul Arca), „Domnișoara Iulia” de A. Strindberg (Teatrul de Comedie) etc. Monica a tradus „Impro” de Keith Johnstone,  „Improvizat. Scena văzută dinăuntru” de Mick Napier şi „O cărticică haioasă despre improvizaţie” de Jill Bernard.

  A înființat și este directoare artistică a !MPRO – Festivalul Național de Improvizație.

 • Axel
  Axel

  Axel este actor la Teatrul Național București și membru fondator al Improvisneyland,  cea mai longevivă trupă de improvizație din România cu aceeași componență.

  Axel este actor de teatru și de film, a luat Premiul „Generația așteptată” la Gala Tânărului Actor Hop și a fost nominalizat ca „Cel mai bun actor de film la debut” la Premiile Undine Awards din Austria pentru rolul principal din coproducția „Cocoșul decapitat” în regia lui Radu Gabrea și Marijan D. Vajda.

  A cunoscut improvizația în 2003, în 2008 a fondat Improvisneyland iar din 2010 a început să predea în cadrul Academiei de improvizație. A jucat la festivaluri internaționale, inclusiv la Chicago Improv Festival, cel mai cunoscut festival de improvizație din lume și predă la cele mai diverse tipuri de cursanți: de la improvizatori la amatori, liceeni și chiar copii de grădiniță.

  Pe lângă spectacolele și cursurile în limba română, joacă și predă improvizație în limba germană și limba engleză.