Atât Axel cât și Monica predau, din 2010, cursuri de dezvoltare personală prin improvizație, pentru amatori sau improvizatori. Fie își doresc să își exploreze personalitatea prin joc, fie au ca scop  dezvoltarea profesională a unor echipe de angajați, fie sunt practicanți ai teatrului de improvizație, cursanții noștri din România au format o comunitate unită și activă.

Împreună sau separat, cei doi au descoperit în acest timp satisfacția profundă de a împărtăși învățămintele și bucuria de improvizatori cu oameni care apoi, în viața lor de zi cu zi, înfloresc, avansează și își dezvoltă cel mai bun sine.

Teme precum spontaneitatea, capacitatea de a fi în prezent, lucrul în echipă, emoțiile, lucrul cu personaje diferite și provocatoare se regăsesc în portofoliul lor de traineri. Susțin ateliere de 3 sau 6 ore, sau programe întregi de 2, 4 sau 10 luni. Ei pot, de asemenea, să pornească împreună cu dvs. de la zero în crearea unei strategii de training, potrivită nevoilor, atât din punct de vedere logistic, cât și în ceea ce privește conținutul.

Experiența lor de predare cuprinde peste 300 de absolvenți ai cursurilor Academiei de Improvizație Improvisneyland, din care fac parte, și peste 20 de clienți corporate precum Telekom, Millward Brown, British American Tobacco, Heineken etc.

 

 

 

HAI SĂ STĂM DE VORBĂ:

[NEXForms id=”2″]